FORGOT YOUR DETAILS?

Trimble SX10

MINDEN AZ EGYBEN

A Trimble® SX10 egy forradalmi mestermű a földmérési piacon – egy műszerben egyesítve a teljes mérőállomás technológiát a nagy pontosságú és sebességű lézerszkennerrel. Amire már régóta vártál, hisz ez a maga nemében az EGYETLEN.

MOSTANTÓL MINDEN MÁS LESZ!

Ez valóban olyan innováció, amely megreformálja a teljes iparágat. A Trimble SX10 új mércét állít a felmérési kihívásoknak, köszönhetően a nagy sebességú 3D szkennelés, a továbbfejlesztett Trimble VISION™ képalkotás és a nagy pontosságú mérőállomás funkciók valódi egyesítésének. Mindezt úgy, hogy erre akár már holnap át tudjon állni, hiszen a megszokott terepi és irodai munkafolyamatokat használja. A Trimble SX10 elképesztő képességekkel bír, hihetetlen sokoldalú és gyakorlatilag az EGYETLEN a kategóriájában. Egy szóval: FORRADALOM!

Trimble SX10 alkalmazások

A fejlesztések során a fókusz minden esetben az alkalmazásokon és mérési gyakorlaton van, hogy a mindennapi feladatok gyorsan, egyszerűen elvégezhetőek legyenek. Mérőállomásaink és szoftvereink minden funkciója – a pontosság megtartása mellett – csakis a hatékonyság növelését szolgálják mind a terepen, mind az irodában. Csupán ízelítőül néhány jellemző alkalmazás, ahol a Trimble SX10 kimagasló hatékonyságot nyújt:

A teljesen új 3DM Lightning technológia teszi lehetővé egyszerre az igazán nagy sebességű 3D szkennelést és a precíziós méréseket. Trimble VISION™ képalkotás, MagDrive™, Autolock®, SurePoint™... csupán néhány remek és elmés technológia, amely biztosítja a méréseidnek a páratlan pontosságot, sebességet, hatótávolságot és stabilitást, így egyben a teljes bizalmad a rendszerben.

Csak kapd fel a Trimble SX10-et és irány a terep. Csinálj mindent úgy, ahogy eddig megszoktál. A Trimble SX10-et a megszokott munkafolyamatok szerint terveztük. A jól ismert Trimble Access™ és Trimble Business Center szoftverek teljes integrációja révén a tanulási időt elfelejtheted. Mindennapi munkáid bővítsd ki élethű, nagy felbontású pontfelhőkkel anélkül, hogy specialistát kellene hívjál. Az irodában csak nyisd meg az adatokat. Azonnal neki állhatsz, nincs szükség további transzformációkra és előkészítésre. EZ AZ AMIRE SZÜKSÉGED VAN, egy megszokott munkafolyamatra és egyben egy mindenre alkalmas megoldásra.

Ne az aktuális feladatra válassz eszközt! Legyen egy mindenre alkalmas műszered, sőt... ezzel a lehetőségek kapui nyílnak meg vállalkozásod előtt! A Trimble SX10 hihetetlen sokoldalúságát minden nap ki tudod majd használni a megszokott projekteken és vállalj olyan munkákat, melyre mások nem képesek. Használd mérőállomásként, lézerszkennerként, készíts (mérő)képeket és szabadon ezek kombinációival. Nyerj időt és takaríts meg pénzt, bővítsd vállalkozásod. EZ az amiben az SX10 segít!

A Trimble SX10 tipikus alkalmazásai:

  • Út– és vonalas létesítmény felmérés
  • Térfogatszámítás
  • Infrastruktúra megvalósulás
  • Épület megvalósulás
  • Közmű– és más tervezési térkép
  • Távvezeték (belógás-) vizsgálat
  • Kriminalisztika
  • Mélyművelésű– és külszíni bányák
  • Tartálykalibrálás és –bevizsgálás
  • Mozgásvizsgálat, monitoring

Trimble SX10 mérőállomás: MINDEN AZ EGYBEN!

TOP