FORGOT YOUR DETAILS?

Trimble TSC3 vezérlő

A klasszikus. Távvezérlő és GNSS kontroller egyben.

A megbízható Trimble vezérlő sorozat részeként, a Trimble TSC3 egy valóban strapabíró és a földmérő munkafolyamatokra tervezett kézi kontroller. Nem csak a vezérlőre optimalizált Trimble Access szoftver száguld rajta, hanem külső alkalmazások számára is bőséges erő marad a Windows® Mobile platformon.

A klasszikus kialakítása révén a legzordabb időjárási körülmények között is kompromisszummentesen használható. Az összes Trimble GNSS vevőt kezeli és egyben távvezérlőként is használható az S sorozatú automata mérőállomásokhoz.

A napfényben is remekül olvasható kijelző, a kommunikációs lehetőségek garmadája, az integrált felmérési (GNSS és TS adatok együtt) munkafolyamat, a kézreálló beviteli lehetőségek nem csak hatékony munkavégzést nyújtanak, de a munka is élvezetes lesz!

Trimble TSC3 vezérlő: a

KLASSZIKUS

4.2" VGA kijelző

A nagy méretű, nagy felbontású (640x480p) kijelzőn optimális használhatóságot eredményez a terepen. Mivel napfényben is jól látható és nyomásérzékeny (rezisztív), így mind a tűző napfényben, mind a szakadó esőben kiválóan teljesít.

A tervezés során kiemelt fontosságú volt a Trimble Access™ terepi szoftverre történő optimalizálás, hogy minden gördölékenyen működjön és maximálisan támogathassa a mindennapi munkafolyamatokat és egyedi igényeket is egyaránt.

IP67 védelem

Terepre tervezve: IP67 (teljesen por- és vízálló), ütésálló, (MIL-STD-810G) katonai szabványoknak megfelelve! –30 ºC és +60 ºC-ig között használható!

5MP kamera dupla LED vakuval

Az 5 MP kamera dupla LED vakuval van megtámogatva. De ez még nem minden. Használhatod a geocimke (geotag) funkciókat és csatolhatod az adatbázishoz a képeket!

QWERTY billentyűzet

A teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendkívül gyors és biztos az adatbevitel. Akár ABCD kiosztással is rendelhető a Trimble TSC3, ahol a billentyűk még nagyobbak. Nem probléma a kesztyűben történő kezelés sem. Természetesen nem maradhatott le a numerikus pad, az irány- és más funkció-, illetve programozható gomb sem!

Akár 34 óra működés mellett a Li-Ion akkumulátor kikapcsolás nélküli gyors cserélése is adott. Csupán 3 óra a töltési idő.

Trimble TSC3 terepi vezérlő

Távírányítóként is: Integrált Felmérés

Az opcionális 2.4 GHz rádiómodul segítségével az S sorozatú mérőállomások távvezérlőjeként használható! GNSS és mérőállomás kontroller egyben, egy időben: Integrált Felmérés!

Maradj online

A beépített 3G HSDPA GSM és Wi-Fi révén mindig online maradhat a vezérlő, ami támogatja a fájlok szinkronizálását is a terep és az iroda közt a Trimble AccessSync szoftverrel.

Windows Mobile 6.5

A Trimble TSC3 vezérlő Windows® Embedded Handheld 6.5 Professional operációs rendszert futtat. Egyben hozzájutsz a Microsoft Office® Mobile® 2010 programcsomaghoz is, így használhatod a Word, Excel, PowerPoint és Outlook alkalmazásokat is.

Erő és mobilitás

Az ipari Texas Instruments ARM® Cortex™ A8 800 MHz-es processzor és a 256MB RAM bőségesen elegendő erőt biztosít a szoftverek gyors futtatásához! Ha nem lenne elég a beépített 8GB SSD tárhely, akkor SD kártyával bővíthető.

Tökéletes ergonómia

A Trimble vezérlők sokadik generációja. Az évtizedek tapasztalata érződik minden porcikáján. Maximálisan terepre tervezve, minden kézre áll... tökéletes ergonómia.

Integrált szenzorok

Beépített GPS vevő, digitális iránytű és gyorsulásmérő. Mindez integrálva a Trimble szoftvereibe is, így ezek a hardverelemek nem csupán "papíron mutatnak jól", hanem valóban hasznossá válnak!

A Trimble TSC3 terepi vezérlő a legideálisabb választás akár a GNSS vezérlőkhöz, akár az S sorozatú automata mérőállomásokhoz távvezérlőként, vagy akár ezek együttes használatához az Integrált Felméréshez. A Trimble TSC3 egy olyan célhardver, melynek minden részlete a tervezéskor jól átgondolt és a terepi földmérési munkafolyamatokat támogatja.
A numerikus, a dedikált vezérlő-, irány- és programozható gombokon kívül teljes értékű QWERTY vagy ABCD kialakítású (választható) billentyűzettel is rendelkezik, így akár kesztyűben is kényelmesen vihetők be a kódok és pillanatok alatt elérhető minden funkció.
A nagy méretű (4.2" kijelző) VGA felbontású kijelzőnek az eső sem probléma. A robosztus kialakítás biztosítja a legzordabb körülmények közti mérést is, hiszen időjárás- (IP67) és ütésálló.
A hardver kellően erős és energiahatékony és optimalizált a nagy tudású, de roppant könnyedén kezelhető Trimble Access terepi szoftverre, így akár a kitűzés során automatikusan kihasználhatjuk a beépített GPS, digitális iránytű és gyorsulásmérő előnyeit, vagy mint attribútum adatként fotózhatunk a dupla LED vakus kamerával. A kommunikációs lehetőségek rendkívül szélesek: 3G GSM, Wlan, Bluetooth, USB, RS232...
A Trimble TSC3 terepi vezérlővel öröm a munka!

 • Integrált Felmérés támogatás (GNSS és mérőállomás használata akár egy időben).
 • QWERTY vagy ABCD teljes billentyűzet; numerikus-, irány- és programozható gombok.
 • 4.2" érintőképernyő, VGA (640x480p) felbontás, napfényben is jól látható.
 • IP67 védelem (por- és vízálló), ütésálló, katonai szabványoknak megfelel.
 • Opcionális 2.4GHz mérőállomás távvezérlő rádió.
 • ARM® Cortex™ A8 800 MHz ipari processzor, 256 MB RAM, 8 GB SSD.
 • 3G GSM, Bluetooth, WLAN, USB, RS232, opcionális 2.4 GHz rádió.
 • Beépített szenzorok: GPS (SBAS támogatással), elektronikus kompasz, gyorsulásmérő.
 • 5 MP kamera dupla LED vaku támogatással és geocimke (geotag) funkcióval.
 • Windows® Embedded Handheld 6.5 Professional operációs rendszer.
 • Akár 34 órás működési idő, cserélhető Li-Ion akkumulátor.

Trimble TSC3: a KLASSZIKUS. Távvezérlő és GNSS vezérlő egyben.

 

Trimble Tablet Trimble TSC3  Trimble Slate  Trimble CU
Operációs rendszer Windows 7 Professional Windows Embedded
Handheld 6.5
Windows Embedded
Handheld 6.5
Windows Embedded
CE 6.0 R3
Processzor / memória 1.6 GHz, 4 GB DDR,
128 GB SSD
800 MHz, 256 GB
RAM, 8 GB SSD
1.0 GHz, 512 MB
RAM, 16 GB SSD
64 GHz, 128 MB
SDRAM, 1 GB internal
Kijelző mérete 7" (17.8 cm) 4.2" (10.7 cm) 4.3" (10.9 cm) 3.5" (8.9 cm)
Kijelző felbontása 1024 x 600 (WSVGA) 640 x 480 (VGA) 480 x 800 (WVGA) 320 x 240 (QVGA)
Érintő technológia több ujjas kapacitív (esőben is) rezisztív több ujjas kapacitív rezisztív
Billentyűzet 11 gomb teljes QWERTY vagy ABCD + numerikus 8 gomb alfanumerikus
Külső hangszóró igen igen igen igen
Kamera 5MP 5MP 8MP nem
Internet (modem) 3.75G GSM 3G HSDPA GSM 3.75G GSM Bluetooth-on keresztül
Mérőállomásra felcsatolható nem nem nem igen
Integrált Felmérés (GNSS és TS támogatás) igen igen nem igen
Eye-Fi támogatás (külső kamera) igen igen igen nem
Beépített GPS (SBAS támogatással) igen igen igen nem
Geocimke (geotag) funkció igen igen igen nem
Beépített GPS navigációhoz / kitűzéshez igen igen igen nem
Elektronikus kompasz támogatás a kitűzésben nem igen igen nem
Por- és vízállóság IP65 IP67 IP68 IP55
Tömeg 1.2 kg akkuval 1.04 kg akkuval 0.4 kg akkuval 0.4 kg

 

TOP