FORGOT YOUR DETAILS?

Trimble S5 mérőállomás

Bízhatsz benne: AZ IGÁSLÓ a mindennapokra!

A Trimble S5 ideális megtestesítője a már bevált és hatékony Trimble technológiáknak – mint Trimble SurePoint™ és MagDrive™ hangtalan és súrlódásmentes meghajtás vagy épp a mi DR Plus™ távmérő technológiánk –, hogy munkáról munkára, évről évre a hű társad legyen. Már több mint egy évtizede készítjük a vezető robot mérőállomásokat. Nyugodtan bízhatsz a Trimble S5 mérőállomásban!

A fantasztikus ár-érték arány ellenére nincsenek kompromisszumok. A mérés és feldolgozás egyszerű, könnyű és élvezetes lesz. Természetesen az első osztályú terméktámogatás, oktatás és szerviz itt is garantált.

Ez a mérőállomás a Trimble S5: NAGY TUDÁS MELLETT TARTÓS ÉS HATÉKONY.

A Trimble® S5 robot mérőállomás rendszer mindent megad, amire csak szükséged lehet: egy pontos, megbízható műszer, DR Plus EDM és MagDrive™ technológiával, a népszerű TSC3 vezérlő a Trimble Access™ terepi szoftverrel, valamint a gyors adatfeldoolgozást biztosító Trimble Business Center irodai program csomaggal.

A legnagyobb pontosság megtartása mellett a hatékonyságot az egyedülálló Trimble technológiák biztosítják, mint a SurePoint™, a MagDrive vagy éppen a mi DR Plus EDM távmérő modulunk. A csendes és finom mozgású Trimble MagDrive elektromágneses meghajtása egyben lényegesen kevesebb mozgó alkatrészt is jelent, amely nagyban csökkenti a szervizigényt. A Trimble SurePoint aktív korrigálással biztosítja a pontos célzást és mérést kisebb mozgások, mint szél, kezelés (pl. erősebb gomb megnyomás) és süllyedés esetére. A Trimble DR Plus EDM továbbfejlesztett távmérő révén kevesebb álláspontra lesz szükség.

A Trimble Locate2Protect technológia segítségével 24 órán keresztül nyomon követheted mérőállomásod. Kapj értesítést, ha a műszer elhagyja a munkaterületet vagy váratlan mozgás, sokkhatás érné.

A Trimble InSphere™ eszközkezelő rendszer segít műszereid szoftverének frissen tartásában, a karbantartások menedzselésében. A Trimble Locate2Protect és az InSphere Eszközkezelő révén nyugodtan alhatsz, tudván műszereid mindig naprakészek és ott vannak, ahol lenniük kell.

A Trimble S5 mérőállomás a szinte nélkülözhetetlen Trimble Integrated Surveying™ megoldás része. Az Integrált Felméréssel problémamentesen használhatod egyazon munkaállományban Trimble GNSS vevőid vagy akár a Trimble V10 képalkotó rovert.

Válassz a széleskörű Trimble vezérlő kínálatból. A terepi Trimble Access szoftver rengeteg funkciója és hatalmas tudása felgyorsítja a munkát. A modern grafikai felületen végig vezetünk a lépéseken. A mindennapokhoz minden szükséges alkalmazás a rendelkezésre áll, de a speciális feladatokhoz további alkalmazásaink, mint Útépítő, Mozgásvizsgálat, Bánya- és Alagút biztosítják a maximális hatékonyságot. Esetleg még egyedibb projekted van? Akár saját alkalmazásokat is implementálhatsz a Trimble Access SDK (szoftverfejlesztői készlet) segítségével!

A Trimble S5 főbb jellemzői:

  • A finom meghajtású, hangtalan MagDrive a hihetetlen sebessége és pontossága mellett szinte karbantartásmentes.
  • A SurePoint biztosítja a precíz irányzást és egyben a célon tartást szinte minden esetben, a széltől elkezdve a vibrációkig.
  • 1", 2", 3", és 5" pontosságú modellek.
  • Locate2Protect védelmi rendszer és InSphere eszközkezelő.
  • Vezető terepi és irodai szoftvercsomag a gyors, hibátlan adatgyűjtés és kiértékelés biztosításához – egy szoftverbe integrálva az összes Trimble műszert.
  • A DR Plus EDM távmérővel mérhetsz akár 2km felett is prizma nélküli módban!
  • Robusztus prizmakövetési technológiák: AutoLock, MultiTrack és GPS Keresés.

Trimble S5 mérőállomás: az IGÁSLÓ a mindennapokra!

TOP