FORGOT YOUR DETAILS?

Trimble S7 mérőállomás

Mindennel felvértezve & Mindenből a legjobb!

Képzeld el, hogy minden feladatot rugalmasan, gyorsan és hatékonyan el tudsz végezni egyetlen műszerrel.

Egy mérőállomással a klasszikus (robot-)felmérés mellett tudnál szkennelni, képeket készíteni dokumentáláshoz, illetve fotogrammetriához, hogy az így nyert adatokból 3D modelleket, pontfelhőket, részletgazdag vizuális dokumentációk és sor más magas minőségű produktumot készíts!

Ez a mérőállomás a Trimble S7.

A Trimble® S7 robot mérőállomás minden Trimble technológiát felvonultat, hogy minden feladatot a leggyorsabban és leghatékonyabban el tudj végezni.

Az S7 rendelkezik a VISION képalkotási technológiával. A felmérés során használd az élő videoképet a távvezérlőn. Az irodában a Trimble VISION adatok értelmet nyernek és utólagos méréseket, 360°-os panoráma felvételeket és HDR képeket készíthetsz, melyből így az ügyfelek is profitálhatnak.

A Trimble SureScan technológiával történő mérés során a fókusz a megfelelő pontok begyűjtésén van és nem a minél több pont elvét követi. A szabadalmaztatott SureScan egységes felbontású pontfelhőt eredményez és nem kell attól aggódni, hogy a közelben túl sok, míg a távolban túl kevés pont képződik.

A Trimble DR Plus távmérő az S7 mérőállomásokat szkennelési képességgel ruházza fel. Míg a prizmanélküli mérési mód hatótávolsága drámaian megnőtt (akár 2200m). Összességében kevesebb álláspontra lesz szükség és természetesen a gyorsaság és pontosság terén sem kell kompromisszumot kötni.

A FELÜLMÚLHATATLAN ROBOT:

  • A finom meghajtású, hangtalan MagDrive a hihetetlen sebessége és pontossága mellett szinte karbantartásmentes.
  • A FineLock segít minden esetben a megfelelő prizma követésében, kizárva a közeli irányokban látszódó más prizmák zavaró hatását. Mindez nagy hatótávval, hibamentes működéssel.
  • A SurePoint biztosítja a precíz irányzást és egyben a célon tartást szinte minden esetben, a széltől elkezdve a vibrációkig.
  • Locate2Protect védelmi rendszer és InSphere eszközkezelő.
  • Vezető terepi és irodai szoftvercsomag a gyors, hibátlan adatgyűjtés és kiértékelés biztosításához – egy szoftverbe integrálva az összes Trimble műszert.

Trimble S7 mérőállomás: Mindennel felvértezve & Mindenből a LEGJOBB!

TOP