FORGOT YOUR DETAILS?

Trimble S9 mérőállomás

KÜLÖNLEGES feladatokra, KÜLÖNLEGES pontossággal és tudással.

A szélső helyzetekre: specializált mérnöki képesség és a legmagasabb szintű szélső pontosság. Ez a legkülönlegesebb feladatokra szánt és prémium teljesítményre képes Trimble S9, illetve S9 HP (High Precision – szélső pontosságú) mérőállomás.

Bármilyen speciális feladat – mint alagút munkák, mozgásvizsgálat, bányamérés, hídvizsgálat... – esetén a Trimble S9 mérőállomásra alapozhatsz, hiszen kombinálja a szkennelést, a képalkotást és a szélső pontosságú felmérést egy precíz megoldásban.

A nagy távolságra is látszódó Class 3R lézervetítős irányfény óriási segítség az alagutakban és mélyművelési bányákban történő munka során.

A Trimble S9 HP (High Precision – szélső pontosságú) kivitel a DR HP távmérőt használja a DR Plus helyett, amelyet a Trimble mérnökei a maximális precizitásra hangoltak: 0.8 mm + 1 ppm távmérési pontosság. Ez kombinálva a 0.5"-es szögméréssel a Trimble S9 HP a legspeciálisabb feladatokra a legideálisabb.

Trimble 4D Control™ integráció

Mind a valós idejű, mind az utólagos mozgásvizsgálati alkalmazásokhoz kiváló lehetőség a különleges tudású Trimble 4D Control™ szoftver integrációja.

A különleges mérnöki alkalmazásokra kifejlesztett Trimble FineLock™ technológia képes megkülönböztetni a prizmákat, ha azok közel egy irány alatt látszanak. A LongRange FineLock mindezt nagy távolságra is képes elvégezni. Ez egy kritikus tulajdonság némely speciális alkalmazásnál, mint pl. vasúti pályavizsgálat, deformáció vizsgálat, alagút mérés.

Mind a valós idejű, mind az utólagos mozgásvizsgálati alkalmazásokhoz kiváló lehetőség a különleges tudású Trimble 4D Control™ szoftver integrációja.

A Trimble® S9 a nagy kihívást jelentő mérnöki feladatokra, speciális alkalmazásokra készült. Kombinálva a Trimble legjobb technológiáit a legmagasabb szintű precizitással, a legfejlettebb mérnöki funkciókkal, a méltán elismert Trimble Access™ terepi szoftverrel és speciálizált programjaival, illetve az irodai alkalmazásokkal – mint a Trimble Business Center vagy a mozgásvizsgálati Trimble 4d Control™ – a Trimble S9 & S9 HP mérőállomások a legütőképesebb és legteljesebb megoldást biztosítják ezekre különleges munkákra.

A Trimble S9 néhány kiemelkedő jellemzője és választható opciója:

  • 0.5" vagy 1" szögmérési pontosság.
  • Specializált alagút-, monitoring- és bánya modulok.
  • Választható Trimble SureScan és VISION technológiák.
  • DR HP (High Precision) EDM távmérő a Trimble S9 HP kivitelhez: 0.8mm+1ppm pontosság.
  • A FineLock segít minden esetben a megfelelő prizma követésében, kizárva a közeli irányokban látszódó más prizmák zavaró hatását. A LongRange kivitel akár 2.5km-re is megtalálja a prizmát.
  • A finom meghajtású, hangtalan MagDrive a hihetetlen sebessége és pontossága mellett szinte karbantartásmentes.
  • A SurePoint biztosítja a precíz irányzást és egyben a célon tartást szinte minden esetben, a széltől elkezdve a vibrációkig.
  • Opcionális, nagy fényerejű iránylézer felszín alatti munkákhoz.

Trimble S9 és S9 HP mérőállomás: KÜLÖNLEGES feladatokra, KÜLÖNLEGES pontossággal és tudással.

TOP